Elsyn og el service af din el-installation i København

Har du brug for et elsyn eller -tjek? ​Hos Niels Duhn ApS i Valby i København har vi mange års erfaring med el-installation samt tele- og datainstallationer overalt i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores kompetente elektriker og fagfolk er altid klar til at foretage et elsyn og tilbyde el service af dine installationer.

​Vi reparerer, vedligeholder og installerer din el-installation

Vi reparerer, vedligeholder og installerer el-installationer for mange forskellige kundegrupper. Vores kunder er især private og erhverv, men det kan også være for ejendomsselskaber, kommuner og staten.

​Kundernes tilfredshed er altid det vigtigste for os, og derfor vægter vi høj kvalitet og en god service over alt andet. Alt vores arbejde med el-installationer i København og omegn udbydes naturligvis til konkurrencedygtige priser, hvilket blot er en ekstra gevinst for dig som kunde.

Tele-, data- og el-installation

​Vi kan udføre opgaver i forbindelse med tele- og datainstallationer, og naturligvis med test og fuld dokumentation. Og vi har også stor ekspertise med levering og installation af porttelefonanlæg for ejendomsselskaber og boligforeninger.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på elsyn eller el service

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på reparation, vedligeholdelse og installation af el-installationer, herunder porttelefonanlæg samt tele- og datainstallationer. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvorpå vi kan drøfte jeres ønsker og behov.

​Du kan ringe til os på telefon 36 46 50 50, men du kan også sende en e-mail til os på niels@el-duhn.dk for at spørge ind til vores el service. Du kan naturligvis også benytte vores kontaktformular her på siden.

Vil du vide mere om El-Installatør Niels Duhn, kan du læse videre her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 36 46 50 50 eller send os en email på niels@el-duhn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.