Montering af Nilan varmepumpe & ventilationsanlæg i København

Hos Niels Duhn ApS i Valby har vi stor ekspertise med montering af Nilan varmepumpe og Nilan ventilationsanlæg i København og omegn. Vi kommer gerne overalt i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og udover montering tilbyder også reparation og vedligeholdelse af varmepumpe-anlæg.

​Læs mere om vores rolle som Nilan service partner her.

Vi råder og vejleder også gerne i forbindelse med montering af andre former for varmepumper, så du kan vælge en type og en model, der passer til din bolig eller din virksomhed.

​Der er penge at spare ved montering af Nilan varmepumpe

Montering af varmepumper er blevet populært, eftersom priserne for varme er stigende, og der er normalt mange penge at spare ved at skifte til varmepumpe-anlæg. Der kan også være penge at spare, hvis du har en ældre varmepumpe, eftersom pumpen bruger elektricitet. Dertil kommer, at du skal have eftersyn på din varmepumpe, så du undgår driftstop eller uhensigtsmæssig drift.

Vi vægter kvalitet og service højt

​Vores kompetente fagfolk står altid klar til at hjælpe dig med monteringen af din varmepumpe og anden el-installation og elsyn. Vi er tilsluttet varmepumpeordningen ved Teknologisk Institut, og vi er endvidere medlem af Autoriserede Kølemontørers Brancheforening. Vi er naturligvis medlem af el-installatørernes organisation Tekniq.

Kundernes tilfredshed er med andre ord i fokus hos os, og derfor vægter vi høj kvalitet og god service. Dertil kommer, at vores arbejde udføres til konkurrencedygtige priser.

​Få et uforpligtende tilbud på Nilan ventilationsanlæg og varmepumpe

​Du kan ringe til elektriker og el-installatør Niels Duhn ApS på telefon 36 46 50 50, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering af varmepumper eller ventilationsanlæg. Du kan også skrive til os på niels@el-duhn.dk. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular her på siden.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 36 46 50 50 eller send os en email på niels@el-duhn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.