Om Niels Duhn

Hvis du har brug for erfarne, kompetente og imødekommende fagfolk til at hjælpe dig med dine varmepumperelaterede opgaver, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi varetager blandet opgaver som el-installatør, service partner og elektriker i København, Frederiksberg, Vanløse, Valby, Herlev og meget mere.

​Salg, service og installation af Nilan varmepumper

Firmaet El-installatør Niels Duhn ApS blev etableret tilbage i 1977, så vi har altså mere end 35 års erfaring i branchen. Dette kombineret med vores valg af de dygtigste fagfolk samt de bedste materialer, er din garanti for at få et produkt og en service ud over det sædvanlige.

Vi beskæftiger os med alle former for e-installationer samt salg og service af varmepumper. ​Firmaet drives i dag i selskabsform og består af et mindre og alsidigt team af uddannede el-installatører og dygtige lærlinge.

Arbejde af høj kvalitet

For os er kundernes tilfredshed altid det vigtigste, og vi vægter høj kvalitet og en god service over alt andet. At vores arbejde samtidig udbydes til konkurrencedygtige priser, er blot en gevinst for dig som kunde.

​Vi er tilsluttet varmepumpeordningen ved Teknologisk Institut, og vi er også medlem af Autoriserede Kølemontørers Brancheforening. Vi er desuden medlem af el-installatørernes organisation Tekniq, hvor vi er tilsluttet ankenævnet herunder. Alt dette er bevis på, at vi en erfaren og anerkendt el-installatør.

​Du kan derfor trygt overlade de næste opgaver til os.

​Kontakt os for mere information

For mere information eller for et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os via kontaktformularen her på siden eller på telefon: 36 46 50 50 eller e-mail: niels@el-duhn.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 36 46 50 50 eller send os en email på niels@el-duhn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.