Nilan service partner i København

Vi er din Nilan service partner

Vi tilbyder en række forskellige services, men vores fokus har igennem vores mange år været Nilan varmepumpe service, da vi er Nilan service partner. Vores dygtige og venlige team af fagfolk står klar til at hjælpe til, næste gang du har brug for at få service på din varmepumpe. Vi kan også være behjælpelige med montering af varmepumpe og ventilationsanlæg.

Vi bestræber os på at være din foretrukne partner til varmepumpe Nilan service. For at kunne kræve denne titel, er det nødvendigt at have en god service og et kvalitetsprodukt. Vi har specialiseret os og er blevet blandt branchens absolut bedste leverandører, da vi har mere end 35 års erfaring på markedet.

Vi servicerer dine Nilan produkter

Vi har været ​samarbejdspartner med Nilan A/S siden 1984 og fungerer som deres servicecenter på Sjælland. Som Nilan service partner er vores hovedområde Nilan-produkter.

​Hos Niels Duhn ApS er vi desuden tilsluttet varmepumpeordningen ved Teknologisk Institut, og vi er også medlem af Autoriserede Kølemontørers Brancheforening. Vi er medlem af installatørernes organisation Tekniq, hvor vi er tilsluttet ankenævnet herunder. Alt dette er bevis på, at vi er en erfaren og anerkendt el-installatør, der leverer en kvalitet ud over det sædvanlige.
Du kan læse meget mere om os her.

Vil du vide mere om vores varmepumpeservice?

​Du er altid velkommen til at kontakte vores team af engagerede og kompetente fagfolk. Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for service og montering af Nilan varmepumpe. Vi arbejder både for private såvel som erhverv, og vi tager både imod store og små opgaver.

​Vi har base i Valby nær Frederiksberg og Hillerød og har derfor god dækning af Vanløse, Herlev, ja hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kontakt os på telefon 36 46 50 50 eller mail niels@el-duhn.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 36 46 50 50 eller send os en email på niels@el-duhn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.